Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menu

CX-500, miniatűr elektrét hangszermikrofon

Price:
€91.69 (€72.20 + VAT)
2 év garancia
Manufacturer:
Model: CX-500
Availability: in stock
Premium points available to receive: 1516
Qty:pcs

Description

Miniatűr elektrét hangszermikrofon

Végre megkérkezett, amit a vonósok és a többi akusztikus zenész annyira várt! A CX-500-zal a hangszerek optimális bemikrofonozása az állvány használatával járó kellemetlenségek nélkül lehetséges. E mikrofon ellenállhatatlan, a hangszerek hangját széles dinamikahatárok között kifogástalanul visszaadó hangzása a zenélést és a zenehallgatást egyaránt örömmé teszi.
A sokféle lehetséges felszerelési mód optimális pozícionálást tesz lehetővé annak veszélye nélkül, hogy esetleg kárt teszünk a bemikrofonozandó hangszerben. A húrláb és a húrtartó között a húrok alá helyezhető mikrofontartóláb különleges extra, amely speciális anyaga révén hatékonyan izolálja a nemkívánatos testhangokat anélkül, hogy akadályozná a hangszer előlapjának szabad rezgését.
A fantomtápadapteren levő 10dB-es padkapcsoló és két mélyvágáskapcsoló segítségével a jelszint és a hangszín még a keverő előtt optimálisan beállítható, az impedanciakonverzió és elektronikus szimmetrizálás pedig lehetővé teszi hosszú kábelek használatát minőségromlás nélkül. Az adapter ezen kívül övcsíptetője segítségével a zenész testére is rögzíthető a kábelfeszülés elkerülése érdekében.
A mikrofon bármelyik JTS zsebadóra kötve vezeték nélkül is használható.

garancia 2 years
iránykarakterisztika omnidirectional
működés kondenzátor