Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menu

HSE-70A/SK, hiperkönnyű miniatűr fülpántos mikrofon

Price:
€176.58 (€139.04 + VAT)
Manufacturer:
Model: HSE-70A/SK
Availability: By Next Thursday
Premium points available to receive: 2920
Qty:pcs

Description

Fejpántos és fülpántos mikrofon széria univerzális alkalmazásokhoz, bőrszínű kivitelben. A hozzájuk adott átalakítók segítségével az IMG Stage Line zsebadókhoz használhatók. További, más gyártók berendezéseihez való csatlakozó átalakítók külön rendelhetők. Hiperkönnyű miniatűr fülpántos mikrofon,

minőségi, gömb iránykarakterisztikájú kapszulával.

 

Gyakorlatilag láthatatlan konstrukció kiváló hangzással! A HSE-70A/SK külseje, konstrukciója és hangja egyaránt korszerű! E fülpántos mikrofon minden olyan alkalmazáshoz ideális, ahol a tökéletes érthetőség és az élethű hangzás elvárás. Minőségi, hátsó elektrétes, gömb iránykarakterisztikájú kapszulája optimalizált hangjával szinte páratlan beszédhang-visszaadást biztosít kristálytiszta felső-magasfrekvenciás átvitellel. Mindig minőségi hangot ad, még akkor is, ha nincs tökéletesen a szájhoz állítva. Az innovatív és szinte láthatatlan egyfüles, fülpántos és fülcimpatámaszos rögzítési mód tökéletes illeszkedést és kényelmes viseletet biztosít. Ez a mikrofon a megoldás ott, ahol a fejpántos mikrofonok használata már nagyon nem praktikus. Külön fejhallgatóval együtt is használható minden probléma nélkül.

 

Speciális tulajdonság:

 

Kábele levehető és kicserélhető a HSE-70C cserekábelre. Az opcionális átalakítók segítségével e mikrofon más gyártók átviteli rendszereihez is használható.

 

 • Széles átviteli tartomány
 • Nagyon kényelmes viselet
 • Stabilan pozícionálható

  Csepp gyűrű (megvédi a kapszulát a nedvességtől)
 • Izzadtságálló, levehető, 1,2m-es kábel  2,5mm sztereó jack dugóval
 • A hozzá adott átalakítók segítségével valamennyi 3-pólusú mini XLR csatlakozóval rendelkező TXS-...HSE zsebadóra ráköthető
 • Kompatibilis a TXS-880HSE zsebadóhoz (az opcionális NTA-4M átalakítóval)
 • Az opcionális átalakítókkal más gyártók berendezéseihez is használható
 • Külső tápellátás pl. az EMA-1, EMA-2, EMA-40 vagy EMA-300P fantomtáp-adapterekről lehetséges
 • Szélvédővel
Soundcheck magazin 05/2007 „Egy bizalmas tipp! A legszkeptikusabb hangmestereket is meggyőzné. Mindenhova ajánljuk, ahol a jó hangzás és a feltűnésmentes külső elvárás. Nagyon kényelmes viselet.”

 

„Egy bizalmas tipp! A legszkeptikusabb hangmestereket is meggyőzné. Mindenhova ajánljuk, ahol a jó hangzás és a feltűnésmentes külső elvárás. Nagyon kényelmes viselet.”

garancia 2 years
működés kondenzátor
Csatlakozás 2.5 mm jack