Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menu

IT-12M, központi (vezérlő és routing) egység tomlácsrendszerhez

Price:
€1,005.18 (€791.48 + VAT)
Manufacturer:
Model: IT-12M
Availability: By Next Thursday
Premium points available to receive: 16617
Qty:pcs

Description

Központi (vezérlő és routing) egység tomlácsrendszerhez
Az IT-12M-mel egy többnyelvű tolmácsrendszer összeállítása gyerekjáték!
A berendezés 12 különböző nyelvű hangjelet (a forrásnyelven kívül 11db IT-12D tolmácspult jelét) tud kezelni, amelyeket RCA-kimenetein keresztül a hallgatóság felé továbbít. A PA-vagy konferenciarendszerről (pl. a CS-1-ről) érkező forrásnyelvű jel fogadására szolgáló szimmetrikus 6,3mm-es jack-bemenet érzékenysége állítható. A jel a készülék 0. kimeneti csatornájára (CH0) kerül, és automatikusan a nem használt csatornákhoz tartozó kimeneteken is megjelenik. Ha a beszélő túl gyorsan beszél, az egyes tolmácsoknak lehetőségük van ezt jelezni felé a központi egységen keresztül egy, a pultjukon található nyomógomb segítségével.
Riasztási esemény bekövetkezésekor lehetőség van egy hangüzenetet vagy hangjelzést küldeni egyszerre az összes kimenetre. Ilyenkor a kimeneti csatornák állapotjelző-LED-jei villogni kezdenek. Az IT-12M előlapi kombinált 6,3mm-es jack-/XLR-bemenetére egy aszimmetrikus kimenetű dinamikus vagy egy +48V-os fantomtápot igénylő, szimmetrikus kimenetű kondenzátormikrofon csatlakoztatható. A mikrofon jele hozzákeveredik a forrásnyelvű bemenet jeléhez, és a 0. kimenetre kerül (kommentár funkció).
A készülék felvételkimenetére kötött opcionális hangrögzítő-berendezés segítségével a forrásnyelvű jelről archiválás céljából hangfelvétel készíthető. A felvételkimeneten a vonalszintű felvételbemenet jele is megjelenik. A berendezés egyenáramú kimenetein keresztül tápfeszültséget biztosít 12db külön rendelhető TG-10STX/1 vezeték nélküli adó számára.
A hozzá adott rögzítőfülek segítségével e masszív házú asztali készülék 482mm-es (19") rackekbe is beépíthető.