Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menu

Telepített épület- és létesítményhangosítási rendszerek

24 év tapasztalattal a hátunk mögött, nagy szakértelmünk van intézmény és épülethangosításban. A Hangtechnika Kft.-től közvetlenül is vásárolhat megbízható, kiváló ár-értékarányos termékeket az adott tér hangosításához, de teljes, professzionális hangrendszer tervezést is megrendelhet tőlünk.

Nem csak arra vagyunk büszkék, hogy kínálatunk bevált, kiváló árú készülékekből áll, hanem arra is, hogy a problémás gyártmányokat azonnal kivettük, kivesszük áruházunk választékából. Így csak megbízható termékeket forgalmazunk, amit stabil, egyre növekvő vevőkörünk és rengeteg visszatérő vásárlónk is igazol.

Ha kérdése van, ne habozzon vegye fel segítőkész kollégáinkkal a kapcsolatot, vagy rendeljen közvetlenül a webáruházból!

Referenciák:
Több évtizedes munkánk során számtalan templom, iskola, művelődési központ, színház, sportlétesítmény, bevásárlóközpont, vendéglátó- és szabadidőközpont, irodaház, konferenciaterem hangrendszerét terveztük meg, szállítottuk le, szereltük össze, helyeztük üzembe mind belföldön, mind külföldön.

Sort By:
View:
Article number: ICM-20H
By Next Thursday
€118.31
Article number: HT-1M6H
1-7 working days
€645.83
Article number: HT-2M8HS
1-7 working days
€790.86
Article number: HT-1M4H
1-7 working days
€1,087.11
Article number: HT-2M6HS
1-7 working days
€968.61
Article number: HT-1M4HQ
1-7 working days
€1,811.00