Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menu

RODE Filmmaker Kit (RX, TX-M2) RødeLink Filmmaker Kit digitális vezeték nélküli mikrofon készlet kamera vevővel (RX-CAM), és kézi mikrofon adóval (TX-M2)

Price:
€447.34 (€352.24 + VAT)
Manufacturer:
Model: ROD-FILMMAKER-KIT-RX-TX-M2
Availability: 1-2 days
Premium points available to receive: 7395
Qty:db

Description

RODE Filmmaker Kit (RX, TX-M2) RødeLink Filmmaker Kit digitális vezeték nélküli mikrofon készlet kamera vevővel (RX-CAM), és kézi mikrofon adóval (TX-M2)

A RØDELink mikrofon rendszerek a legújabb digitális technikán alapulnak, RF átvitelük a series II 2,4GHz digitális tartományba esik és 128 bites titkosítással működnek. A rendszer folyamatosan pásztázza és keresi a legjobban használható átviteli frekvenciát, a terepviszonyoknak megfelelően mindig a legjobb átviteli csatornát használja, hogy folyamatos, kiesés nélküli legyen az összeköttetés. Még szélsőséges viszonyok között, 10-15 WiFi kapcsolattal terhelt hálózatok közelében is bombabiztos az átvitel. 

A RØDELink rendszerben nyolc különböző audio csatornát találunk, így egy szituációban akár nyolc különböző mikrofont is használhatunk egyszerre. Az adó és a vevő megjegyzi a kiválasztott csatornát amin dolgozik, így bekapcsolás után másodpercekkel már használható is a rendszer. A jelátvitel 100 méteres hatósugarú optimális terepviszonyok között.  

A kameravevőn (RX-CAM) egy OLED kijelző kapott helyet, mely a kiválasztott audio csatorna mellett mutatja az audio jelszintet és az adó és vevő egységek töltöttségét is. Az OLED kijelző mellett találhatók a bekapcsoló-, a csatornaválasztó- és a némító gombok. Nagyon hasznos funkció, hogy a vevő némító gombja a zsebadó némítását vagy annak feloldását is vezérli. Így ha a zsebadón a némítás véletlenül bekapcsolva marad azt távolról is orvosolni lehet. A vevő 2db AA akkumulátorral, vagy a mikro USB csatlakozón keresztül USB táplálással is üzemeltethető akár autós töltő szettel is – egy újabb hasznos funkció, mellyel más gyártók eddig még nem jelentkeztek. A mikro USB csatlakozón keresztül történhetnek majd a készülék későbbi firmware frissítései is. A teljesen töltött elemek vagy akkumulátorok 10 óra üzemidőt biztosítanak, ami a legtöbb esetben bőven elegendő két töltés között. Az akku fedlapja elcsúsztatható, de nem szerelhető le, azaz nem lehet csak úgy elveszíteni. A fedlapon található a két pozícióba állítható vakupapucs csatlakozó illetve egy klipsz ha éppen övre szeretnénk szerelni a vevőt. A fedlap elcsúsztatásával férhetünk hozzá a háromállású kimeneti érzékenység (hangerő) kapcsolóhoz (0, -10, -20 dB) és a párosító gomboz. Ez utóbbival egy gombnyomásra összepárosíthatjuk a vevő egységet a megfelelő adóval.

A TX-M2 kéziadó az M2 mikrofon kondenzátor kapszulájával készül, mely nagy érzékenysége és kristálytiszta hangja mellett is kitűnően, gerjedés mentesen használható élő előadások színpadi környezetében. A kéziadón található egy némító gomb (mely az asztali vevőről is kapcsolható), a végében pedig két darab antenna van beépítve. A kéziadó a saját LB-01 li-ion akkumulátoráról vagy 2db AA ceruzaelemről/akkumulátorról is üzemeltethető. A hosszú élettartamú LB-01 akkumulátor a mikrofon oldalán található micro USB csatlakozón tölthető a mellékelt USB kábellel, így nincs is szükség az akkumulátor rendszeres ki és behelyezésére.

 

Átvitel típusa 2.4GHz Fixed Frequency Agile System
Dinamika tartomány 112dB
Hatótávolság 100m
Frekvencia átvitel 35Hz - 22kHz
Max. latency (késleltetés) 4ms
Max. kimeneti szint 1v Rms (2.8v P-p)
Max. bemeneti jelszint 1v Rms (2.8v P-p)
Bemeneti ellenállás (RX-CAM) 300Ω
Méretek (RX-CAM) 111mm X 65mm X 52mm, 190gr.
Táp ellátás (RX-CAM) 2 X AA akkumulátor vagy MicroUSB
Antenna (RX-CAM, TX-M2) beépített, diversity
Csatlakozó (RX-CAM) 3.5mm TRS (kis jack) menettel zárható
Dinamika tartomány (TX-M2) 118dB
Frekvencia átvitel (TX-M2) 35Hz - 22kHz
Táp ellátás (TX-M2) LB-1 li-ion akkumulátor vagy 2 X AA elem/akkumulátor
Max SPL (TX-M2) 140dB SPL
Méretek (TX-M2) 40mm X 256mm X 40mm, 222gr.
Garancia 2 év. online regisztráció szükséges