Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menu
Your are here: > >

About us

Szolgáltató adatai:

Cégnév: HANGTECHNIKA Kft.
Szolgáltató telephelye: 1034 Budapest, Bécsi út 99-101.
Cégjegyzékszám: 01-09-269937
Cégbíróság vagy nyilvántartásba vevő hatóság megnevezése: Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság
Telefon: +36-1-454-0166
Adószám: 10907403-2-41

 

A Hangtechnika KFT jogelődje a Hangtechnika GMK 1983 elején alakult meg a BEAG Elektroakusztikai Gyár hangrendszereket tervező tervezőmérnökeiből, valamint a különböző létesítmények hangrendszereit kivitelező szerelésvezető mérnökeiből. A Hangtechnika KFT 1994-ben a Hangtechnika GMK jogutódjaként átalakulással jött létre. A Hangtechnika KFT tulajdonosai 100%-ban magyar állampolgárságú természetes személyek.

Hangtechnika Kft főtevékenysége különböző bel- és kültéri létesítmények hangrendszereinek tervezése és komplett kivitelezése.

Több évtizedes munkánk során számtalan templom, iskola, művelődési központ, színház, sportlétesítmény, bevásárlóközpont, vendéglátó- és szabadidőközpont, irodaház, konferenciaterem hangrendszerét szállítottuk, szereltük, helyeztük üzembe mind belföldön, mind külföldön egyaránt. A létesítmények fixen telepített hangrendszerein kívül több tucat mobil hangrendszert is szállítottunk. Hangosítási munkáink közül kiemelkedik a máriapócsi pápalátogatás hangosítása.

Termékválasztékunkban megbízható, ár-értékarányos felső- és középkategóriás termékek szerepelnek. A választékban megtalálhatóak a létesítmények 100 V-os PA berendezései, színpadi és DJ eszközök, látvány- és fénytechnikai elemek, mobil hangosítási berendezések, hívó- és utasító berendezések. Termékválasztékunkból komplett rendszerek alakíthatóak ki a mikrofonoktól a hangszórókig, a szükséges kiegészítőkkel és tartozékokkal együtt.

A hangrendszerek szállításán kívül vállaljuk az általunk szállított hangrendszerek garanciális és garancia időn túli karbantartását, javítását, továbbá a hangtechnikai berendezések fizetett javítását is.

Tevékenységi körünkbe tartozik más vállalkozó által kivitelezett hangrendszerekhez a szükséges hangtechnikai berendezések beszerzése és eladása, valamint hasonló tevékenységi körrel rendelkező viszonteladók kiszolgálása is.
1034. Budapest, Bécsi út 99-101. alatti szaküzletünkben az általunk forgalmazott termékek értékesítését közvetlenül a végső felhasználóknak és a lakosságnak is biztosítjuk.

Amennyiben valamilyen hangosítási feladatot kell megvalósítani, de nem tudja, hogy ahhoz milyen berendezések szükségesek, azokat hogyan kell egymáshoz csatlakoztatni, úgy vegye igénybe több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező rendszertechnikai mérnökeink szakértelmét, akik tanácsot adnak és szakszerűen megoldják hangrendszerének kialakítását. Felvázoljuk az alternatív megoldási lehetőségeket a hangosítási igények költséghatékony kielégítéséhez. Kérésük esetén kidolgozzuk ajánlatunkat az opcionális lehetőségekkel együtt.