Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menu
Your are here: > >

Shipping

Házhozszállítás

házhozszállítás díja Magyarország területén belül 1190 Ft. Ha a termékeket nem előre fizeti ki, azaz a futárnál kíván fizetni bankkártyával vagy készpénzben, az utánvétkezelés díja további 250 FtEzt a díjat azért számoljuk fel, hogy a többi fizetési mód esetén a szállítási költséget a lehető legalacsonyabban tudjuk tartani.

25000 Ft értéket meghaladó rendelését Magyarországon belül ingyen szállítjuk, Önt nem terheli semmilyen díj.

A termékeket a GLS futárszolgálat szállítja ki.

Csomagpont (GLS)

Csomagpontra történő kézbesítés díja 880 Ft. Ha a termékeket nem előre fizeti ki, tehát a csomagpponton kíván fizetni bankkártyával vagy készpénzben, az utánvétkezelés díja további 250 FtEzt a díjat azért számoljuk fel, hogy a többi fizetési mód esetén a szállítási költséget a lehető legalacsonyabban tudjuk tartani.

25000 Ft értéket meghaladó rendelését Magyarországon belüli GLS csomagpontra ingyen szállítjuk, Önt nem terheli semmilyen díj.

A megrendelők kényelmesen és saját időbeosztásuk szerint vehetik át az árut a GLS CsomagPontokon keresztül, ahol a készpénzes fizetés biztosított, de egyre több helyen bankkártyát is elfogadnak.

A GLS CsomagPontok jól megközelíthető helyeken találhatók, például bevásárlóközpontokban, benzinkutakon, könyvesboltokban vagy egyéb forgalmas üzletekben. A legtöbb hosszú nyitva tartással, akár hétvégén is várja a csomagot átvenni vagy feladni kívánó ügyfeleket. GLS e-mail vagy SMS értesítőt küld a címzettnek az áru kiszállításáról. A vevő 5 munkanapon belül, bármikor átveheti a csomagot, figyelembe véve a GLS CsomagPont nyitva tartási idejét.


Személyes átvétel
Természetesen lehetőség van a személyes átvételre is, így nem terheli önt semmilyen díj.