Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menu

Zárt professzionális fejhallgató

Price:
€45.69 (€35.97 + VAT)
Manufacturer:
Model: K72
Availability: in stock
Qty:pcs

Description

Zárt professzionális fejhallgató élő hang monitorozáshoz, stúdióban történő és próbatermi használatra.

Költséghatékony megoldás hangmérnököknek és zenészeknek egyaránt minden felvételi alkalmazáshoz, a már jól megszokott AKG hangminőséggel, mely kivételes kényelemmel és extrém hosszú életű strapabíró konstrukcióval párosul.

A nagy méretű - 40 mm átmérőjű – membránok nagy érzékenységet biztosítanak a nagyobb kimeneti teljesítményhez, ezen felül rendkívül széles frekvencia átvitelt a lehető legrészletesebb hangkép érdekében, valamint az alacsony impedancia révén teljes mértékű kompatibilitást minden professzionális és hordozható zenelejásztó eszközzel. A teljesen zárt kialakítás része a vadonatúj fejlesztésű akusztikus kamra amely teljes mértékben megakadályozza a hang kijutását így maximálisan titokban maradhat mit hallgat a felhasználó.

Az AKG egyik védjegyének számító ergonomikus önbeálló fejpánt és a teljesen fül köré illeszkedő formaterv maratoni hosszúságú hallgatásokat tesznek lehetővé. A fejhallgató hihetetlen könnyű, mindössze 200 g-ot nyom köszönhetően az innovatív mérnöki munkának, hiszen a nyitott fejpántos formaterv révén drámai súlycsökkenés következett be, kioltva a nagyméretű membránokból esetlegesen adódó súlynövekedést.

A fejhallgató a megfizethető árkategóriát képviseli, de ez egyáltalán nem jelent minőségi romlást. Extrém teszteknek vetették alá, beleértve a többszöri kétméteres ejtés-tesztet, és a 80 000-szeres kábelhajtogatási és nyújtási tesztet, valamint a zord hangszóró teszteket is. A fülpárnák - melyeken általában először jelentkeznek a hosszútávú viselés nyomai – komplett cserélhetők, meghosszabbítva a befektetésünk élettartamát és értékét.

A K72 16 Hz – 20 kHz -es tartománnyal dolgozik. Ráadásul a csavaros 6,3 mm-es átalakítónak köszönhetően bármely professzionális eszközzel használható. A 3 méteres kábel ideális a profi stúdiós alkalmazásokhoz.

Akusztikai kialakítás zárt
Fülrész kialakítás fület körülvevő
Frekvencia átvitel 16 Hz - 20 kHz
Érzékenység 112 dB SPL/V
Impedancia 32 Ohm
Maximális teljesítmény 200 mW
Jelátvitel vezetékes
Kábel 3 m, fix, egyenes
Bemeneti csatlakozó 3,5 mm, 6,3 mm-es felcsavarható átalakítóval
Szín matt fekete
Tömeg 200 g