Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menu

Listening in the audio-kits shop on 27th April

Listening in the audio-kits shop on 27th April This saturday the vilyl will be on the spot, but network and the Human Audio DRA kit still has a roll to play as one of our favorites.

Az a lánc, ami kipróbálható lesz boltunkban április végén, akár hozott zenével is, a szívünk csücske.

Hagyományt szeretnénk teremteni azzal, hogy kéthavonta megnyitjuk a Hangtechnika üzlet kapuit a high-end és a KIT-ek rajongói előtt. Ezeken a szombatokon 10 és 15 óra között a minőségi zenehallgatásé a főszerep.  Különböző forrásokról, különböző erősítőket, kábeleket és hangfalak kipróbálva élvezünk olyan zenét, amilyet csak akarunk.

Április 27-én a vinyl lesz a fókuszban: a pofátlanul olcsó Audio-Technica AT-LP5-re pakoljuk a lemezeket, akár a mieinket, akár azokat, melyeket te hozol.

Ezen kívül hallgatunk zenét gépről, hálózatról, pendrive-ról is igény szerint, a Human Audio DRA KIT-jén keresztül. A DRA KIT digital-analog konverter, melyben a PCM56 chip oldschool alapokat biztosít, ám mégis friss hangzást érzékelünk. Ezt a frissességet – a már régóta bevált – akkumulátoros táplálásnak és a prémium alkatrészeknek köszönhető.
Az akkus táplálású multibites DRA kitről itt található bővebb infó:
https://hangtechnikakft.hu/kitek-757/a-konverter-kitek-dac-759/human-audio-dra-kit-13360

Az erősítők továbbra is az Elekit készülékei lesznek. Egy 8W-os Kit Single Ended A osztályú teljesítményerősítő, természetes hangú és erőteljes 6L6GC csövekkel és kiváló fejhallgató kimenettel, valamint a 300B triódás SE erősítő, a TU-8600, ami már többször sikeresen vizsgázott a bemutatóinkon, nem beszélve a gyártót is meglepetésként érő világsikerről, ami a limitált széria megismétlésére „kényszerítette” őket. Ez az a 300B SE erősítő, ami az ultra-alacsony zajszintnek (és természetesen az átgondolt fejhallgató kimenetnek) köszönhetően referencia szintű fejhallgató erősítőként is használható, ezért a jövőben erre is hangsúlyt fektetünk (legalább is addig, míg kapható az erősítő!).

Hangfalakból is kétféle kerül terítékre. Az SB Acoustic ARA kitje a Musikit átdolgozásában (eltérő reflex hangolás, rétegelt bükk kivitel, prémium Jantzen váltóalkatrészek), ami a Satori széria egyiptomi papirusz membrános hangszóróira épül. Ezek, a dán fejlesztők szerint, a mai dinamikus hangszóró-technológia csúcsát képviselik, és mi nem nagyon tudunk belekötni ebbe a kijelentésbe.

Az SB Acoustic Micro kitje szintén prémium Jantzen váltóalkatrészekkel lett megépítve. A valóban miniatűr hangfalacska kis helyiségekben képes lenyűgöző eredményt nyújtani: nagy teret rajzol, testes hangszerekkel, s igen drága elektronikák is meg tudják mutatni rajta erényeiket. S mindezt egészen vicces árszínvonalon. Szálerősített polimer öntvény kosaras, alumembrános mélyközép sugárzó, rendkívül artikulált hangú, ugyanakkor teljesen mentes a „fémes” jellegtől.

Valamint kiváló minőségű kábelek adják az összeköttetést az egyes elemek között, név szerint: Human Audio Simul, Simul Light és Simul Plus digitális és analóg összekötők és Jantzen Audio hangfalkábel.

Kérjük, adj visszajelzést, hogy számíthatunk-e rád, április 27-én, szombaton, 10 és 15 óra között a Hangtechnikában!